ZVEZDA ČUVA STANKOVIĆA: Trener crveno-belih dobija povišicu

Novosti online

12. 05. 2021. u 18:18

DEJAN Stanković je za 17 meseci koliko je na klupi Crvene zvezde napravio ozbiljan iskorak u trenerskoj karijeri i ne čudi što su se pojavile informacije da ga žele neki klubovi iz Italije.

ЗВЕЗДА ЧУВА СТАНКОВИЋА: Тренер црвено-белих добија повишицу

FOTO: M. Vukadinović

Ipak, crveno-bele žele da blindiraju svog stratega, pa su odlučili da mu daju povišicu. Stankoviću ima ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana do 2022. godine i po njemu zarađuje 470.000 evra godišnje, uz odgovarajuće bonuse.

Međutim, posle susreta sa Omonijom, jedinim pravim kiksom u ovoj takmičarskoj godini, usled Kovid krize, Stanković je pristao da potpiše aneks o smanjenju zagrantovane zarade. Prepolovio je primanja kao i klupsko rukovodstvo.

Dosta se u poslednje vreme pisalo da bi trener crveno-belih mogao da ode u Sampdoriju. Navodno je razgovarao sa prvim čovekom kluba iz Đenove, Masimom Ferarom. Zbog toga čelnici šampiona Srbije žele da reaguju i zadrže ga na "Marakani".

Uprava Zvezde ni ranije nije dozboljavala da bude velika razlika između primanja najplaćenijih igrača i trenera. Pojedini fudbaleri crveno-belih trenutno imaju zagarantovanih 600.000 evra, a to je cifra na koju će moći da računaju i mnogo puta pominjana pojačanja (uz velike bonuse).

O svemu ovome će se razgovarati posle Kupa Srbije koje je na programu 25. maja na stadionu "Rajko Mitić", a rivač Crvenoj zvezdi biće večiti rival Partizan.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)