MRKELA SKRHAN ZBOG SMRTI KOSANOVIĆA: Izuzetno me je pogodila ova vest, Milan će večno biti u našim srcima

Novosti online

13. 05. 2021. u 17:39

CRVENU zvezdu je izuzetno pogodila vest da je nekadašnji pomoćnik u stručnom štabu Vladana Milojevića - Milan Kosanović, danas preminuo u 50. godini života, a neko ko je sa njim imao fenomenalnu saradnju, prvo u Fudbalskom savezu Srbije, a potom i u redovima crveno-belih je Mitar Mrkela.

МРКЕЛА СКРХАН ЗБОГ СМРТИ КОСАНОВИЋА: Изузетно ме је погодила ова вест, Милан ће вечно бити у нашим срцима

FOTO: FK Crvena zvezda

Sportski direktor kluba sa stadiona "Rajko Mitić" nije mogao da sakrije tugu zbog smrti sjajnog čoveka i fudbalskog radnika.

- Izuzetno me je pogodila vest da je Milan Kosanović preminuo. On je pre svega bio moj prijatelj i uvek rado viđen gost na našem stadionu. Imali smo fenomenalan odnos prvo u FSS gde smo tri godine sjajno sarađivali i zajedno slavili titulu šampiona sveta reprezentacije do 20 godina, a potom se ta kooperacija nastavila i u Crvenoj zvezdi. Kažem, osim profesionalne saradnje, on je bio i moj prijatelj i neko koga ću večno pamtiti. Uvek će imati posebno mesto u mom srcu i rado ću se prisećati naših razgovora o svim životnim temama. Naravno, najviše smo voleli da pričamo o fudbalu - počeo je Mrkela.

Kosanović je preminuo od posledica virusa korona. Njegovo stanje se zakomplikovalo, prebačen je u bolnicu, ali nažalost nije izdržao.

- Mnogo me je sve ovo pogodilo. Obeležio je jedan sjajan period u Crvenoj zvezdi, bio deo mnogih uspeha, sigurno će ga svi navijači večno pamtiti kao jednog od najvećih stručnjaka koje je srpski fudbal imao. I ovom prilikom želim da uputim saučešće porodici Kosanović. Biće večno u našim srcima - zaključio je Mrkela.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)