BOD SPASA ZA PLAVE GOLUBOVE: Plen podeljen na ravne časti u vojvođanskom derbiju, ali Spartaku slađa polovina

Novosti online

14. 05. 2021. u 19:33

SUBOTIČANI su na “Karađorđu” osvojili značajan bod sa specifičnom težinom opstanka u eliti, a s obzirom na činjenicu da su bili opasniji i imali više prilika od domaće Vojvodine, mogu da žale za celim plenom- 1:1 (0:1).

БОД СПАСА ЗА ПЛАВЕ ГОЛУБОВЕ: Плен подељен на равне части у војвођанском дербију, али Спартаку слађа половина

Foto: M. Vukadinović

Spartak je poveo u 13. minutu iz brzog kontranapada u kojem je Tufegdžić izbio sam ispred golmana Simića i matirao ga. Vojvodina je izjednačila u 75. minutu posle prodora Vukadinovića i “loptu na tacni” za Mrkaića koji ju je prosledio u mrežu za remi.

Meč u Novom Sadu počeo je minutom ćutanja za poslednju poštu Milanu Kosanoviću, preminulom sportskom direktoru Vojvodine.

Navijači Vojvodine iskazali podršku Lalatoviću, okačili trasnparent na istočnoj tribini: “Sa najuspešnijim trenerom u pobede i sledeće godine, kome to smeta nek ide iz Vojvodine”.

- Odlazim punog srca, znam šta sam dao Vojvodini i meni je dovoljan taj transparent navijača – kaže Lalatović.

- Žao mi je, želeo sam da ostanem, za razliku od onih drugih, kojima ništa ne zameram. Voleo bih da nam se ukrste putevi opet, a oni će otići iz Vojvodine, ja ću se vratiti da osvojim titulu. Jedva čekam dogodine u ovo vreme da vidim kako će izgledati stvari na “Karađorđu”. Ovde se uspeh ne nagrađuje i nekome smeta jaka Vojvodina. Ipak, od srca želim Vojvodini sve najbolje.Vojvodina je veliki klub i smatram da nije ni vreme ni mesto da širimo priču na tu temu, u velikoj žalosti smo, napustio nas je naš sportski direktor Milan Kosanović s kojim je srpski fudbal mnogo izgubio.

Lalatović je potvrdio da ima ponude iz inostranstva i da ga samo ta opcija zanima i takođe naglasio da sa “građevinarima” nije bio u kontaktu po pitanju eventualnog preuzimanja kluba na Banjici.

Sa svoje strane, Vladimir Buač, strateg Spartaka naglasio je da je zadovoljan osvojenim bodom, koji znači ostanak u eliti, ali ne i srećan zbog učestalih situacija na visokom nivou stresa.

- Igračima Spartaka bih spomenik podigao, fenomenalni su i hvala im na sezoni. Svima nam je mnogo žao zbog smrti Milana Kosanovića, fenomenalnog sportskog radnika. Naš fudbal je na aparatima a Kosan je bio jedan od retkih koji ga je oživljavao.      

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk