"KRALJ" SE NE PREDAJE: Pobedom nad Granadom, Real ostao u trci sa gradskim rivalom

Đ. S.

14. 05. 2021. u 20:21

REAL Madrid nema velike šanse da odbrani titulu u španskom prvenstvu na dva kola do kraja, ali se ne predaje.

КРАЉ СЕ НЕ ПРЕДАЈЕ: Победом над Гранадом, Реал остао у трци са градским ривалом

Karim Benzema postigao prvi gol za Real FOTO: AP

"Kraljevski" klub je pobedom nad Granadom (4:1) u četvrtak uveče nastavio poteru za gradskim rivalom, Atletikom, koji ima dva boda više od čete Zinedina Zidana, dok Barseloni beže četiri.

U foto finišu prvenstva Real ima okršaje sa Bilbaom i Viljarealom, dok je "jorgandžijama" nešto lakši raspored na programu, pošto dočekuju Osasunu i gostuju Viljarealu.

U slučaju istog broja bodova, zbog boljeg međusobnog skora, kruna će se vratiti u vitrine aktuelnog šampiona kojem je preostalo samo da se uzda u kikseva Atletika koji ne blista u poslednje vreme, ali je remijem sa Barselonom prošle nedelje, kao i pobedom nad Sosijedadom u sredu uveče, izgleda konačno pronašao isključenje za auto-put koji vodi ka prvom peharu namenjenom prvaku La Lige.

- Bila je ovo teška sezona od samog starta i biće tako do kraja. Počela je prebrzo, što je uticalo na sve timove, a ni mi nismo izuzetak. Sada nastavljamo utakmicu po utakmicu i znamo da će u nedelju biti još važna i teška utakmica - rekao je trener Atletika Dijego Simeone posle slavlja na stadionu "Vanda Metropolitano" nad gostima iz San Sebastijana.

Iz prikrajka vreba i Barselona, mada su oni svoju šansu za priključenje propustili pre sedam dana, kada su igrali nerešeno sa aktuelnim liderom šampionata, kao i tokom nedelje sa drugim vezanim remijem u duelu sa Levanteom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)