LEONARDO SE SETIO PARTIZANA: Društvene mreže se usijale, svi maštaju o povratku Brazilca u Humsku

Novosti online

17. 05. 2021. u 10:23

LEONARDO da Silva Souza prisetio se na šampionske dane u Partizanu i tako naterao mnoge navijače crno-belih da se nadaju njegovom povratku u klub!

ЛЕОНАРДО СЕ СЕТИО ПАРТИЗАНА: Друштвене мреже се усијале, сви маштају о повратку Бразилца у Хумску

FOTO: FK Partizan / Leonardo

Brazilac je bio igrač Partizana u sezoni 2016/17, kada je "parni valjak" poslednji put osvojio titulu prvaka Srbije, a Leonardo je na svom Instagramu izazvao euforiju među "Grobarima".

"Pravi šampion je onaj ko osvaja najveće trofeje, a Bog je hteo da ja osvojim ovaj i pokažem ko je pravi šampion", napisao je Leonardo na portugalskom i engleskom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo Souza (@leo42)

Takođe, još jedna fotografija Leonarda je bila u centru pažnje, a nju je Brazilac okačio na Instagram "stori". On je objavio fotografiju na kojoj drži tri prsta, kao tradicionalni srpski pozdrav, a uz fotografiju idu i vrlo važne reči:

"Bog mi je dao velika iskušenja. Ali ja sam siguran da će me Bog pogledati. Vratiću se s jednom nogom i biću šampion", glasila je Leonardova neobična poruka. Da li je zaista mislio na Partizan, ostaje da se vidi...

Foto: Printskrin Instagram

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer