SAHRANJEN MILAN KOSANOVIĆ: "Mirno spavaj dobri duše sporta"

Novosti online

17. 05. 2021. u 15:22

PRERANO preminuli Milan Kosanović sahranjen je u ponedeljak na groblju u Petrovaradinu, a na poslednji počinak ispratili su ga, između ostalih, gradonačelnik novog Sada Miloš Vučević, predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić, v.d. predsednika FSS Marko Pantelić, sada već bivši trener Vojvodine Nenad Lalatović i brojni drugi sportski poslenici.

САХРАЊЕН МИЛАН КОСАНОВИЋ: Мирно спавај добри душе спорта

FOTO: FK Vojvodina

Prethodno je u prostorijama FK Vojvodine u Veterniku, održana komemoracija.

Gradonačelnik Novog Sada oprostio se od Kosanovića dirljivim postom na Instagramu.

– Na ovaj tihi, kišni dan prisustvovao sam komemoraciji mom velikom drugu Milanu Kosanoviću, koji će zauvek biti utkan u sećanje Voše i Novog Sada. Mirno spavaj, dobri duše sporta našeg grada - napisao je Vučević.


Sportski direktor FK Vojvodina preminuo je zu četvrtak u 50. godini života, od posledica korona virusa. On se zimus vratio u Novi Sad, preuzevši funkciju sportskog direktora Vojvodine, nakon odlaska Nikole Lazetića.

Milan Kosanović je rođen 22. novembra 1971. godine u Novom Sadu, a pored brojnih funkcija u novosadskoj Staroj dami radio je i u Crvenoj zvezdi i u reprezentaciji Srbije gde je i ostvario najveći uspeh, osvojivši omladinsko prvenstvo sveta kao pomoćnik selektor Veljka Paunovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NE BI VOLEO DA IMAŠ POSLA SA MNOM: Marija javno podržala Milenu Radulović posle odloženog suđenja Miki Aleksiću (FOTO)