OVO JE DOKAZ DA ODLAZI IZ JUVEA! Ronaldo preselio kompletan vozni park iz Torina, šleperi sa dragocenim tovarom otišli u nepoznatom pravcu

Novosti online

17. 05. 2021. u 15:40

GLASINE da Kristijano Ronldo napušta Juventus posle tri godine u dresu Stare dame možda su dobile potvrdu prošle noći.

ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА ОДЛАЗИ ИЗ ЈУВЕА! Роналдо преселио комплетан возни парк из Торина, шлепери са драгоценим товаром отишли у непознатом правцу

FOTO: Instagram/Cristiano

Portal "per sempre kalčo" (zauvek fudbal), objavio je video snimak na kome se vidi kako celokupni luksuzni vozni park portugalskog asa tovare u šlepere specilalizovane portugalske firme za selidbe, nakon čega konvoj odlazi u nepoznatom pravcu.

Prema istom izvoru, radi se o lisabonskoj kargo kompaniji "Rodo kargo"  koja je i pre tri godine prilikom dolaska Ronalda u Juve dovezla njegove ljubimce u Torino.

- Ronaldo gleda kako njegovih 7 mašina utovaruje poznata portugalska kompanija za selidbe. Usred noći, kao i one noći pre 3 godine, kada su doveženi u Torino - stoji u objavi italijanskog sajta.

FOTO: Instagram/Cristiano

Ronaldo je poznati ljubitelj luksuznih auta, a njegov vozni park između ostalih "zveri" čine Bugati vejron (najskuplji u "ergeli" sa vrednošću od 1,7 miliona evra), dva Lamborgini aventadora, Bentli GT spid, Aston Martin DB9, Rols Rojs fantom, Maserati grand kabrio, Audi R8, Meklaren Senu i nekoliko Ferarija... Sve zajedno ima 19 automobila ukupne vrednosti pet miliona evra.

Znao je Portugalac i da slupa auto, to mu se desilo dok je nastupao za Mančester junajted kad je u januaru 2009. udario u ogradu tunela svojim Ferarijem i potpuno ga uništio iako je on ostao nepovređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)