LEGENDA SE VRAĆA KUĆI: Ćavi stigao u Barselonu i počeo pregovore oko preuzimanja tima

Novosti online

17. 05. 2021. u 19:48

AKO je verovati pisanju španskog "Sporta" legenda Barselone Ćavi Ernandez je danas stigao u Barselonu.

ЛЕГЕНДА СЕ ВРАЋА КУЋИ: Ћави стигао у Барселону и почео преговоре око преузимања тима

Foto: EPA-EFE/David Borrat

On će se prema navodima sastati tokom odmora sa predsednikom Al Sada kako bi dobio dozvolu da pregovara sa Barselonom o eventualnom povratku kao naslednik Ronalda Kumana. 

Ćavi je napustio Kataloniju u leto 2015. godine i prešao u Al-Sad, a španska fudbalska legenda tada je započela svoju menadžersku karijeru sa katarskim klubom.

Španac je nedavno obnovio ugovor sa Al Sadom do 2023. godine, a on sadrži klauzulu koja mu omogućava da preuzme Barselonu. 

Detaljno je da razgovori sa Ćavijem nisu usredsređeni samo na „ekonomski aspekt“, s tim što je 41-godišnjak već razgovarao sa direktorom Mateu Alemaniem oko planiranja sastava uoči sledeće sezone.

Barselona je ovog vikenda izgubila od Granade, remizirala protiv Levantea i kolabirala od Selte Vigo. Rezultat koji je srušio njihove šanse da pobede rivale Atletiko i Real Madrid za titulu La Lige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!