VRATIO SE KAO POBEDNIK: Miha ponovo na stadionu na kome je 2019. vodio utakmicu posle prvog ciklusa hemoterapije (FOTO)

Novosti online

18. 05. 2021. u 16:50

TRENER Bolonje, Siniša Mihajlović, otkrio je da se borio sa emocijama tokom povratka na stadion Bentegodi u Veroni.

ВРАТИО СЕ КАО ПОБЕДНИК: Миха поново на стадиону на коме је 2019. водио утакмицу после првог циклуса хемотерапије (ФОТО)

foto: EPA

Njegova ekipa je na gostovanju Veroni odigrala nerešeno, a Mihajlović se prisetio prethodne utakmice na tom stadionu, kada je 2019. godine došao na meč samo nekoliko sati nakon prvog ciklusa hemoterapije.

– Povratak na stadion Bentegodi bio je veoma dirljiv, morao sam da suzdržim suze. Sećam se pre dve godine, stepenice uz koje sam se peo delovale su mi beskrajne. Sada nije bilo tako. Dobro se osećam, ali jedna stvar se nije promenila za dve sezone – opet smo uzeli samo bod u Veroni – rekao je Siniša.

On je potom govorio i sudijama na utakmici poslednjeg kola protiv Juventusa.

– Siguran sam da će nam dodeliti Valerija ili Đakomelija, možemo da se kladimo. Svi kažu da nemamo šanse, ali ja nisam siguran. Fudbal je zbog toga zanimljiva igra – zaključio je Siniša Mihajlović.

Bolonja je 11. na tabeli Serije A sa 41 bodom, a u poslednjem kolu će dočekati Staru damu u nedelju od 20.45 časova.

(Meridian sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku