PARTIZAN PORAZOM ZAVRŠIO SEZONU U SUPERLIGI: Mladost zahvaljujući Bojoviću srušila crno-bele

Novosti online

18. 05. 2021. u 17:32 >> 19:57

FUDBALERI Partizana porazom su završili sezonu u Superligi Srbije. Bolja od crno-belih bila je lučanska Mladost sa 1:0.

ПАРТИЗАН ПОРАЗОМ ЗАВРШИО СЕЗОНУ У СУПЕРЛИГИ: Младост захваљујући Бојовићу срушила црно-беле

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Hrabro je Mladost ušla u ovaj meg i nagrađena je sa tri boda koja je ekipi iz Lučana doneo iskusni Milan Bojović.

Sjajni napadač ispratio je odličnu akciju svog tima i glavom sa druge stative zakucao loptu u mrežu Vladimira Stojkovića.

Izabranici Darka Rakočevića se nisu odlučili za odbrani svog gola, već su kad god im se ukazala prilika pokušavali da ugroze gol gostiju.

DUEL Jović (Partizan) i Gordić (Mladost)/FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Istina, imao je Partizan posed i bolje prilike - najbolju propustio Jović kada je iz neposredne blizine šutirao preko gola. Pokušavali su igrači Aleksandra Stanojevića da izbegnu poraz, ali u tome nisu uspeli.

Zanimljivo ovo je druga uzastopna pobeda Mladosti protiv crno-belih u Lučanima. Rezultat je bio identičan i 2019. godine.

Partizan je doživeo drugi poraz ovog proleća i sezone je okončao na drugom mestu na tabeli sa 95 bodova, dok je Mladost sedma na tabeli sa 54 boda.

Sastavi timova:

MLADOST (4-2-3-1): Milović – P. Jovanović, Šatara, Mićević, Leković – Radivojević, Baha – Selenić, Gordić, S. Jovanović – Bojović.

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Šćekić, Jojić – Jović, Natho, Holender – L. Marković.

DRUGO POLUVREME: Mladost - Partizan 1:0

90+5. MINUT - Kraj utakmice! Velika pobeda Mladosti.

85. MINUT - Izveo je Partizan dva uzastopna kornera, trebao je da dobije i treći, ali sudija Ostraćanin nije video da je Leković izbacio loptu preko gola.

82. MINUT - Mogao je Miljković da promeni rezultat, dva puta je pokušao i oba puta su igrači Mladosti izblokirali šuteve.

74. MINUT - Jedna od najboljih prilika za crno-bele. Dobro je glavom šutirao Uroševića nakon kornera, no lopta je otišla preko gola Milovića.

71. MINUT - Lutovac je ušao sa klupe i uneo živost. Upravo on se našao u šansi, ali je njegov pokušaj izblokiran, pa će gosti dobiti samo korner.

64. MINUT - Pokušavaju crno-beli da dođu do izjednačenja, za sada im to ne uspeva pošto fudbaler Mladosti odlično stoje na terenu i ne dozvoljavaju gostima da ih ozbiljnije ugroze.

55. MINUT - Iz još bolje pozicije je probao Natho, ali baš kao i Urošević nije to uradio onako kako je želeo.

53. MINUT - Probao je Urošević iz slobodnog udarca. Nije to bila lošta pozicija, ipak nije bilo problema za Milovića.

46. MINUT - Najbolja prilika za Partizan odmah na početku drugog poluvremena. Šćekić je glavom spustio loptu za Jovića, ovaj je iz neposredne blizine šutirao preko gola.

PRVO POLUVREME: Mladost - Partizan 1:0

45. MINUT - Pojačao je Partizan pritisak u finišu prvog dela utakmice. Domaći su uspeli da se odbrane i sa prednošću odu na odmor.

39. MINUT - Konačno su gosti zapretili golu Mladosti. Holender je šutirao praktično sa zemlje, ali je lopta otišla preko gola.

34. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja nakon što su Lučanci poveli. Pokušao je Miljković u jednoj situaciji, no našao se u ofsajdu.

24. MINUT - Sjajna akcija domaćih krunisana je golom. Radivojević je centrirao sa leve strane, a na drugoj stativi sam je ostao Milan Bojović i glavom zakucao loptu u mrežu gostiju.

14. MINUT - Hrabar pokušaj Šatare. Šutirao je sa nekih 30 metara. Ipak, lopta je otišla pored gola, pa golman crno-belih nije morao da reaguje.

12. MINUT - Domaći su prvi put zapretili golu koji čuva Vladimir Stojkovića. Odlično je iskosa sa leve strane tukao Radivojević, ali lopta je otišla malo pored gola.

8. MINUT - Mladost je uspela da se oslobodi početnog pritiska gostiju, te je sada lopta malo više na polovini Partizana.

2. MINUT - Prva opasnost viđena je odmah na startu meča. Natho je tukao levom nogom sa nekih 17 metara, isprečio se i odlično reagovao Milović.

1. MINUT - Počela je utakmica u Lučanima!

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)