FUDBALER LESTERA UPISAO REKORD PREMIJER LIGE: Uradio nešto što niko nije pre, a neće ni dugo posle

Novosti online

19. 05. 2021. u 09:27

Fudbaleri Čelsija pobedili su Lester siti sa 2:1 u meču 37. kolu Premijer lige i tako doveli "lisice" na korak do propasti.

ФУДБАЛЕР ЛЕСТЕРА УПИСАО РЕКОРД ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: Урадио нешто што нико није пре, а неће ни дуго после

FOTO: EPA

Iako su imali sve u svojim rukama, puleni Brendana Rodžersa sada više ne zavise sami od sebe već se moraju nadati kiksevima Liverpula protiv Barnlija i Kristal Palasa kako bi ostali na 4. mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Iako ni Keleči Ihenaćo (24) nije imao razloga za slavlje, protiv "plavaca" je uradio nešto što niko do sada nije, a verovatno nikada i neće u istoriji Premijer lige.

Nigerijski fudbaler upisao se u strelce svakog dana u nedelji tokom jedne sezone. Ihenaću je nedostajao samo utorak kako bi kompletirao svoje prilično veliko dostignuće, naročito kada se uzme u obzir da je Nigerijac dugo bio rezervna varijanta, a šansu je počeo da dobija tek u drugom delu sezone.

(Alo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)