LEV PRELOMIO: Ovo je tim "Pancera" za Euro 2021

Novosti online

19. 05. 2021. u 15:22

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev saopštio je danas spisak za EURO, a među 26 fudbalera su i povratnici Tomas Miler i Mats Humels. Nemačka se nalazi u grupi sa F sa Mađarskom, Portugalom i Francuskom, sa kojom će igrati prvi meč na prvenstvu 15. juna.

ЛЕВ ПРЕЛОМИО: Ово је тим Панцера за Еуро 2021

Foto: AP

Miler (31) i Humels (32) vraćaju se u nacionalni tim posle tri godine pauze, a pozvan je i mladi fudbaler Bajerna Džamal Musijala. Na spisku, kao što je i najavljeno, nema povređenog golmana Barselone Marka-Andrea ter Štegena.

Nemačku će na šampionatu Evrope predstavljati golmani Bernd Leno (Arsenal), Manuel Nojer (Bajern), Kevin Trap (Ajntraht); odbrana: Matijas Ginter (Borusija Menhengladbah), Robin Gosens (Atalanta), Kristijan Ginter (Frajburg), Marsel Halstenberg (Lajpcig), Mats Humels (Borusija Dortmund), Lukas Klosterman (Lajpcig), Robin Koh (Lids), Antonio Ridiger (Čelsi), Niklas Sule (Bajern); sredina: Emre Džan (Borusija Dortmund), Serž Gnabri (Bajern), Leon Gorecka (Bajern), Ilkaj Gundogan (Mančester Siti), Kai Haverc (Čelsi), Jonas Hofman (Borusija Menhengladbah), Džošua Kimih (Bajern), Toni Kros (Real Madrid); napad: Tomas Miler (Bajern), Džamal Musijala (Bajern), Florijan Nojhaus (Borusija Menhengladbah), Leroj Sane (Bajern), Kevin Foland (Monako) i Timo Verner (Čelsi).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S