ZVEZDA OBORILA REKORD: Crveno-beli ispisali istoriju

Novosti online

19. 05. 2021. u 17:30

CRVENA zvezda ispisala je istoriju, pošto je postala klub sa najviše postignutih golova u jednoj sezoni Superlige Srbije.

ЗВЕЗДА ОБОРИЛА РЕКОРД: Црвено-бели исписали историју

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, Crveno-beli su u prvom poluvremenu postigli tri gola u meču protiv Metalca čime su došli do brojke od 112. pogodaka.

Time je četa Dejana Stankovića oborila rekord ekipe Partizana, star 22 godine, iz sezone 1999/2000 koji je trenirao Miodrag Ješić. Taj tim crno-belih postigao je tada 111 golova, ali je te sezone ipak šampion bila Zvezda koju je trenirao Slovaljub Muslin.

Ova generacija Crvene zvezde pod vođstvom Dejana Stankovića imaće priliku u drugom poluvremenu da dodatno pojača ovaj rekord.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali