ŽARKO LAZETIĆ IMA NEOBIČNU ŽELJU: "Da Zvezda gubi više bodova i bude lošija"

Novosti online

19. 05. 2021. u 18:45

ŽARKO Lazetić, trener Metalca iz Gornjeg Milanovca, poželeo je na kraju Super lige srbie da sledeće izdanje ovog takmičenja bude mnogo zanimljivije od ovoga, a ima i "recept" kako bi to moglo da se ostvari.

ЖАРКО ЛАЗЕТИЋ ИМА НЕОБИЧНУ ЖЕЉУ: Да Звезда губи више бодова и буде лошија

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je pobedila Metalac sa 5:1 u utakmici poslednjeg kola šampionata Srbije, pa je gornjomilanovački tim "pomogao" crveno-belima da obore dva rekorda, svetski po broju osvojenih bodova u sezoni i srpski po broju datih golova u jednom šampionatu.

- Analiziraćemo celu sezonu sigurno, ovo je jedna od najboljih sezona Metalca. Teško je igrati protiv Zvezde, posebno nakon što primite dva gola posle prva dva šuta i sve to u pet minuta. U drugom poluvremenu smo ličili na ono što bi trebalo da budemo. Naravno, teško je igrati protiv ovakvog tima Zvezde," kazao je Lazetić za TV Arena sport i potom imao želju za crveno-bele:

"Želim im da više gube bodove, da imamo konkurenciju u šampionatu i da bude zanimljivo. Da oni budu nešto lošiji, ili da mi drugi budemo nešto bolji... Kakav je Metalac klub, mi smo na neki način šamponi i čestitam svojim igračima od srca. Osvojili smo broj bodova koji je iznad svih očekivanja", završio je Lazetić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)