USPEH SE BOGATO PLAĆA: Fudbalski savez Severne Makedonije spremio neverovatne premije

Novosti online

19. 05. 2021. u 20:00

UPRAVNI odbor Fudbalskog saveza Makedonije na sednici održanoj u sredu doneo je odluku da bogato nagradi reprezentativce u slučaju uspeha na Evropskom prvenstvu.

УСПЕХ СЕ БОГАТО ПЛАЋА: Фудбалски савез Северне Македоније спремио невероватне премије

Pandev i društvo slave u Duizburgu Foto AP

Kako se navodi svaku pobedu svoje selekcije nagradiće sa 300.000 evra, dok će fudbaleri za nerešen ishod dobiti 150.000 evra.

Severna Makedonija prvi put u istoriji učestvuje na velikom takmičenju, a na EURO će biti u grupi C zajedno sa Holandijom, Ukrajinom i Austrijom.

Prva dva meča odigraće 13. i 17. juna u Bukureštu sa Austrijom i Ukrajinom, dok grupnu fazu takmičenja završava 21. juna duelom sa Holandijom u Amsterdamu.

Takođe, rukovodstvo je odlučilo da isplati novčanu nagradu A reprezentativcima u iznosu od 150.000 evra za učinak u kvalifikacionim mečevima za Mundijal 2022. odigranim u martu (Rumunija 2:3, Lihtenštajn 5:0 i Nemačka 2:1).

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk