DELE ALI POSTAJE PEPOV ZET? Fudbaler Totenhema "uhvaćen na delu" sa kćerkom menadžera Sitija (FOTO)

Novosti online

21. 05. 2021. u 13:28

DELE ALI možda nije imao najuspešniju sezonu sa Totenhemom. Najviše problema imao je sa sada već bivšim menadžerom pevaca Žozeom Murinjom, ali uskoro bi mogao da ima probleme i sa menadžerom Mančester sitija Pepom Gvardiolom.

ДЕЛЕ АЛИ ПОСТАЈЕ ПЕПОВ ЗЕТ? Фудбалер Тотенхема ухваћен на делу са кћерком менаџера Ситија (ФОТО)

FOTO: Instagram

Razlog je Pepova kćerka Marija. Nedavno je engleski internacionalac ulovljen kako razmenjuje nežnosti sa 20-godišnjom kćerkom katalonskog stručnjaka u poznatom baru u Londonu.

Svedoci tvrde da Ali i Marija nisu ni pokušali da sakriju svoju vezu na javnom mestu. Tvrde da joj je Ali prišao i da su kratko razgovarali, a zatim započeli strasnu akciju.

- Nije ih bilo briga, svi su ih videli kako se ljube, ali nisu ni trepnuli - rekao je neimenovani izvor za engleski San.

Ali je nedavno završio vezu sa manekenkom Rubi Mej koja ga je navodno napustila zbog zavisnosti od igranja video-igrice Fortnajt.

Marija je najstarija od troje dece koje Pep ima sa Kristinom Serom. Marija i njena mlađa sestra bile su sa mamom Kristinom na koncertu Arijane Grande u Mančesteru 2017. godine kada je izvršen teroristički napad u kome je poginulo 23 ljudi, ali tri Gvardioline sure ostale su nepovređene.

Ali je skupio 37 kapica za nastupe u engleskoj reprezentaciji, ali je poslednji meč odigrao u septembru 2019. i verovatno se neće naći na spisku za predstojeći EURO.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk