NAGRADA ZA ODLIČAN RAD: Marko Nikolić još tri godine u Lokomotivi

Novosti online

21. 05. 2021. u 18:11

SRPSKI fudbalski stručnjak Marko Nikolić produžio je ugovor sa moskovskom Lokomotivom do leta 2024. godine.

НАГРАДА ЗА ОДЛИЧАН РАД: Марко Николић још три године у Локомотиви

FOTO: EPA

Odličan posao na klupi ovog kluba obavlja bivši trener Partizana. Uspeo je da osvoji Kup Rusije, te je nagrađen produžetkom saradnje.

Ova informacija ozvaničena je na klupskom sajtu, a nakon parafa utiske je izneo Vladimir Leončenko, generalni direktor Lokomotive.

- Svakom treneru treba vremena da izgradi efikasan tim. Ovog proleća zabeležili smo značajan napredak kako na timskom nivou tako i kada su u pitanju pojedinci. Zadovoljni smo što je potpisan novi ugovor sa šefom stručnog štaba, tri godine smatramo optimalnim rokom za stvaranje tima koji će moći da postigne uspeh kako u Rusiji, tako i u evropskoj konkurenciji - rekao je Leončenko.

Zadovoljstvo zbog svega nije mogao da sakrije ni Nikolić, koji ističe da je dogovor lako postignut zahvaljujući upravi kluba.

- Veoma sam srećan i uzbuđen što smo produžili ugovor. Na sastanku sa našim navijačima rekao sam da smo tek počeli sa osvajanjem trofeja. Za ovo moramo da radimo. Zahvalio bih se celoj ekipi Lokomotive i trenerskom štabu - poručio je Nikolić.

Prema nezvaničnim informacijama srpskom strategu je novim ugovorom predviđena je godišnja zarada od 1.800.000 evra. Inače, on je na klupu Lokomotive seo u junu 2020. godine. Predvodio je tim i u Ligi šampiona.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)