NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Nema iksa u Bergamu

Novosti online

22. 05. 2021. u 12:00

PROČITAJTE najbolje predloge iz najnovijeg broja kladioničarskog lista TIP

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИП: Нема икса у Бергаму

Foto: AP

  • MIROSLAV TANjGA trener u Bolonji (Italija)

ATALANTA – MILAN    12

- Inter i Atalanta imaju betonirana mesta koja vode do Lige šampiona. Za preostala dva konkurišu tri tima, Milan, Napoli i Juventus, koji ima bod zaostatka i čije gostovanje mojoj Bolonji ne bih prognozirao.

Ne mogu da tvrdim, ali mislim da bi od spomenutog trilinga Milan najpre mogao da otpadne. Roso-neri imaju dobru sezonu. Međutim, sa Ibrahimovićem i bez njega, smatram da to nije isti tim. Od tri moguća znaka u Bergamu, mislim da je najmanje moguć iks.

  • STEFAN MITROVIĆ (Strazbur, Francuska 1)

ANŽE – LIL    2

- Anže je u jeku sezone bio protivnik za izbegavanje. Međutim, zaređao je sa porazima. Od sedam mogućih ima ih šest. Teško da je u stanju da na svom terenu otkine bod Lilu, a kamoli da ga savlada. 

  •  DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1) 

ELČE – BILBAO    1

- Potreba Elčea da dođe do bodova vrednih opstanka, trebalo bi da prevagne u duelu sa Bilbaom. U prilog domaćinu ide i to što gosti imaju kadrovske probleme. Tumbanje je neminovno, jer zbog povreda, pet prvotimaca ponovo neće moći da nastupi.  

  •  BOJAN ZAJIĆ trener u Norveškoj

KRISTIJANSUND – STROMSGODSET    1

- Domaćin je zadržao tim od prošle sezone. Bodovi uknjiženi na terenu Valerenge, dodatno bi mogli da ga osokole u duelu sa Stromgodsetom.

  •  SEAD JAHIĆ menadžer u Sloveniji

CELjE – KOPER    1

- Utakmica između Celja i Kopra će odlučivati koja ekipa ide u baraž za opstanak. Koper može i da ide na nerešen ishod pošto ima dva boda više od svog protivnika, ali Celje se nalazi u značajno boljoj formi. Slavilo je na tri poslednja meča, dok je Koper zabeležio četiri neuspeha u nizu, a verujem da će i peti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)