MIHA U ELEMENTU: Sa suprugom se ne svađam, ona se svađa sa mnom! Sanjao sam da Dibala šutira penal...

Novosti online

22. 05. 2021. u 13:06

TRENER Bolonje, Siniša Mihajlović, imao je još jedno zanimljivo obraćanje novinarima, jedno od poslednjih u ovoj sezoni.

МИХА У ЕЛЕМЕНТУ: Са супругом се не свађам, она се свађа са мном! Сањао сам да Дибала шутира пенал...

FOTO: Printskrin/Instagram/officialbolognafc

U poslednjem kolu Serije A, Bolonja će u nedelju od 20.45 časova dočekati fudbalere Juventusa koji se bore za plasman u Ligu šampiona.

– Kako je ovo poslednja konferencija za štampu u ovoj sezoni, želeo bih da se zahvalim svima onima koji su “iza kulisa”. Onima koji se ne vide, a olakšavaju nam svakodnevni rad omogućujući nam da se 100 odsto fokusiramo na naš posao. Zahvalio bih se svima u klubu, osoblju, svojim igračima, koji su mi pružali sebe. Može doći i do nesuglasica među nama, ali to vam je kao u porodici, posle toga se više volite. Tako je i sa ženama, recimo, posle svađe, sve je vatrenije. Sa mojom suprugom se nikada ne svađam, ona se svađa sa mnom – rekao je Mihajlović u svom stilu i potom prešao i na sam meč.

Mihajlović je otkrio i da je sanjao detalj sa predstojeće utakmice poslednjeg kola.

– Biće to najgledaniji meč. Oni dolaze ovde i imaju velike šanse. Imaće motivaciju. U poslednjim mečevima su uspeli dobro da se snađu i pojačali su intenzitet. Biće to naporna utakmica… Juče sam išao na pregled u bolnicu i morali su da me uspavaju. Probudili su me u trenutku kada sam sanjao da se Dibala priprema da izvede penal pri rezultatu 0:0. Ne znam kako se završilo i ko zna šta ovaj san znači – rekao je Siniša Mihajlović koji je na kraju poručio da je zadovoljan u Bolonji i da nema ništa protiv ostanka u tom klubu.

(Meridian bet) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!