PARTIZAN UVEK VELIKI! Nikolić: Ovaj tim mi se dopada, naći će se način da se vrati na staze uspeha

N. I.

23. 05. 2021. u 10:30

VEĆ četiri godine uzastopno Partizan ne može ni da priđe osvajanju šampionske titule u Srbiji. Stao je 2017, kada je ispred nosa Crvenoj zvezdi uzeo duplu krunu. Od tada do danas crno-beli su se kitili "samo" sa tri trofeja u Kupu, a niz od četiri uzastopna trofeja u najmasovnijem takmičenju (od 2016. do 2020) prekinula je prošlog maja Vojvodina, na niškom "Čairu", posle dramatičnih 2:2 i penal-serije u kojoj je pehar otišao u ruke Novosađana.

ПАРТИЗАН УВЕК ВЕЛИКИ! Николић: Овај тим ми се допада, наћи ће се начин да се врати на стазе успеха

Foto: Nebojsa Parausic

Za dva dana, u utorak 25. maja na stadionu "Rajko Mitić" igra se finale Kupa, u kojem je Zvezda domaćin Partizanu, i u kojoj crveno-beli žele duplu krunu koja im je praktično servirana na tacni. Igraju na svom stadionu, u euforiji su posle osvajanja titule, rival je oslabljen neigranjem najboljeg strelca i asistenta ekipe, odbeglog Takume Asana i povređenog Sejdube Sume. Ali, pitaju se nešto ipak i gosti.

Fudbalerima i navijačima Partizana od pre nekoliko dana adrenalin dižu nekadašnji asovi i treneri koji su donosili trofeje u Humsku 1.

- Pratim redovno Partizan i ta prilika se ne propušta - poručio je trener Marko Nikolić, osvajač poslednje duple krune sa crno-belima i aktuelni osvajač Kupa Rusije sa moskovskom Lokomotivom.

- Ovaj današnji tim mi se veoma dopada, ne zbog toga što mi je Saša Stanojević drug i što smo u kontaktu, već ovo pričam isključivo kao njegov kolega iz struke. Vidi se trenerska ruka, vidi se jasna ideja trenera i disciplina u igri. Meni se sve to zajedno mnogo dopada. Naravno da situacija nije laka, pogotovo njemu nije lako u ovom trenutku na toj poziciji na kojoj se nalazi, ali Partizan je uvek velik i naći će način da se vrati na staze uspeha.

Slične poruke podrške poput Nikolića poslali su i Dušan Vlahović, Nikola Milenković, Darko Brašanac...

ILIĆ: PRILIKA ZA TROFEJ

LEGENDARNI kapiten Saša Ilić se pre dve godine oprostio od crno-belog dresa sa brojem 22, ali će i ovog utorka na poseban način biti uz svoj klub.
- Ne idem na stadion, ali gledam svaku utakmicu. U kontaktu sam sa većinom igrača, bodrim ih. Znam da je sad malo težak period za Partizan, ali i iz gorih situacija smo se izvlačili. Sada je prilika da pobedom protiv večitog rivala na njihovom stadionu osvojimo trofej i koliko-toliko ublažimo sezonu - kaže Ilić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)