ZVEZDA SLAVI TITULU MURE: Senzacija iz Slovenije sklonila crveno-belima teškog protivnika ka Ligi šampiona

Novosti online

23. 05. 2021. u 12:24

CRVENA zvezda je završila obaveze u prvenstvu, proslavila titulu, a sada je očekuje poslednji meč u sezoni.

ЗВЕЗДА СЛАВИ ТИТУЛУ МУРЕ: Сензација из Словеније склонила црвено-белима тешког противника ка Лиги шампиона

FOTO: M. Vukadinović

To je finale Kupa Srbije sa Partizanom, a nakon toga cilj crveno-belih je poznat - Liga šampiona! 

Objavljeno je i koliko bi crveno-beli mogli da prihoduju u slučaju da se plasiraju u Ligu šampiona, a u situacija je sve bolja za Crvenu zvezdu! 

Prva dobra vest je da crveno-beli najverovatnije preskaču prvo kolo kvalifikacija, pošto je situacija u Premijer ligi takva da će "pogurati" crveno-bele i dozvoliti im da ne igraju od starta. Potrebno je samo da Čelsi ne ispusti treće mesto u poslednjem kolu. 

A u subotu je došla još jedna odlična vest! U dramatičnom poslednjem kolu slovenačke lige Mura je savladala Maribor na gostovanju 3:1 i tako neočekivano uzela titulu. Oba tima su završila prvenstvo sa po 63 boda, ali je Mura uzela titulu i tako izborila kvalifikacije za Ligu Šampiona. 

Tim u kome nastupa Staniša Mandić tako je iz drugog šešira za kvalifikacije za drugo kolo "izbacio" Ferencvaroš, koji će sada biti nosilac u drugom kolu. 

Mađarski predstavnik je bio ubedljivo najteži protivnik kojeg je Crvena zvezda mogla da dobije, a sada je crveno-belima put mnogo lakši. 

Mogući rivali u drugom kolu su Škendija iz Makedonije, Slovan iz Bratislave, Dinamo Tbilisi, Žalgiris, Flora iz Estonije, podgorička Budućnost, Kairat, Omonija, Riga i Linkoln iz Gibraltara.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)