MALIŠAN IZ KRUPNJA NADA CRVENE ZVEZDE: Zablistao sa vršnjacima na turniru u Moskvi

V. M.

23. 05. 2021. u 21:36

MLADI fudbaler iz Krupnja Dušan Živanović(9) proteklog vikenda je u dresu FK Crvena Zvezda učestvovao na međunarodnom fudbalskom turniru vršnjaka u Moskvi, što su pomno pratili ljubitelji fudbala u njegovoj rodnoj Rađevini.

МАЛИШАН ИЗ КРУПЊА НАДА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ: Заблистао са вршњацима на турниру у Москви

Foto: Privatna arhiva

-Ponosni smo što naš Dušan je bio drugi najbolji strelac turnira i svoju ekipu vodio do samog finala, gde je takođe postigao dva gola protiv čuvene Lokomotive iz Moskve.-Puno nam je srce što naše čedo, naš Duki, ekspresno se razvija, trenirajući u Omladinskoj školi FK Rađevac -kaže Krupanjac Slavko Živanović,sportski poslenik.

Rađevina, po rečima sportskog eksperta za tlo BiH,Sarajlije Jove Karana, “stvarnoi rađa i u sebi nosi tajnu uspeha koji je prepoznatljim na svim meridijanima.Sa devet godina Dušan je mali as koji obećava koji će osvetlati obraz I Krupnju I srpskom fudbalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...