FUDBALSKA REPRIZA PESME EVROVIZIJE: Mogu li Ukrajinci u finalu baraža da "iznenade" Velšane i ceo svet

N. I.

02. 06. 2022. u 18:20

MUZIČKA Evropa je sjajno odglumila oduševljenje kada je Ukrajina odnela pobedu na nedavno održanoj "Pesmi Evrovizije" u Torinu. Žuto-plavi su pogurani, izgurani i proglašeni pobednicima iz više centara: televizijskih i centara moći!

ФУДБАЛСКА РЕПРИЗА ПЕСМЕ ЕВРОВИЗИЈЕ: Могу ли Украјинци у финалу баража да изненаде Велшане и цео свет

FOTO: AP

Uspelo je u Torinu, a na fudbalskom terenu su žuto-plavi sinoć uspeli i na "Hempden parku" u Glazgovu, pošto su u polufinalu baraža za odlazak na Mundijal u Katar, više nego lako preslišali domaćina - 3:1 (1:0).

Zbog specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini, nacionalni fudbalski tim se spremao van svoje zemlje, dugo je utakmica sa Škotskom bila odlagana zbog više sile, a sinoć su se izabranici Oleksandra Petrakova pojavili u Glazgovu i lako savladali domaćina golovima Jarmolenka u 33, Jaremčuka u 49. i Dovbika u 95. minutu. Utehu Škotima doneo je Mek Gregor u 79. minutu, mada onaj politički ostrašćeni deo fudbalskog sveta kaže da je prava uteha upravo plasman Ukrajinaca u finale baraža.

Tako ih već u nedelju u Kardifu čeka Vels. I Vels hoće na Mundijal u Katar, ali nekome drugom se izgleda više sviđa da tamo ode Ukrajina. Da i na ovom gostovanju "iznenadi" svojim kvalitetom sebe, Velšane, Evropu i svet. Baš kao na nedavnom natpevavanju u Torinu.

BONUS VIDEO - Andrea Pirlo u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)