ISPROZIVAO HRVATE PRED CELIM SVETOM: Milan Borjan ima trenera koji će biti omražen u komšiluku! Ovo se desilo posle meča Kanada-Belgija

V.M.P.

24. 11. 2022. u 01:36

DžON Herdman, selektor fudbalske reprezentacije Kanade narednih dana verovatno će biti najomraženija ličnost u Hrvatskoj.

ИСПРОЗИВАО ХРВАТЕ ПРЕД ЦЕЛИМ СВЕТОМ: Милан Борјан има тренера који ће бити омражен у комшилуку! Ово се десило после меча Канада-Белгија

Foto: AP

Ovaj temperamentni strateg pod čijom palicom u nacionalnoj selekciji radi i Milan Borjan, golman Zvezde, načinio je jedan prilično neobičan potez.

Naime, nakon što je njegova Kanada nesrećno poražena od Belgije na startu Mundijala, a uoči okršaja sa Hrvatskom koji je na programu za četiri dana Herdman je na terenu iskoristi vulgaran rečenicu.

- Idemo da je***o Hrvate - što je potom i sam trener potvrdio pred televizijskim kamerama.

FOTO: Tanjug/AP

Dakle, očigledno da mu se nije omaklo, već je hteo da motiviše svoje izabranike pred veliki meč sa našim komšijama.

- Upravo sam im pokazao statistiku. Rekao sam im da pripadaju ovde i da idemo da j..... Hrvate. Tako je najjednostavnije. To je naša sledeća misija - ponovio je Herdman.

Posebno zanimljivo jeste i da je danas u Kataru na meču između Belgije i Kanade, na delu tribina gde su bili smešteni kanadski navijači, primećen veliki broj srpskih zastava.

Naravno za to je zaslužan Milan Borjan, koga kanadski navijači prosto obožavaju.

Foto: AP

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Brazila u četvrtak od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)