ZAR ON? FIFA odredila ko sudi meč Srbija - Kamerun

Novosti online

27. 11. 2022. u 08:00

SVETSKO prvenstvo u fudbalu je u punom jeku u Kataru, a kako se približila i utakmica Srbija - Kamerun, FIFA je odlučila ko će biti sudija na tom meču 2. kola grupe G.

ЗАР ОН? ФИФА одредила ко суди меч Србија - Камерун

Tanjug/AP

Odlukom nadležnih u svetskoj kući fudbala, pravdu će deliti Mohamed Abdula Hasan Mohamed, 43-godišnjak iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Do ovog šampionata sveta, jedini veliki meč reprezentacija na kome je delio pravdu bio je baraž duel Kostarike i Novog Zelanda za plasman na Mundijal u Kataru.

Na ovom prvenstvu planete je već sudio, i to meč u kome je Španija pobedila Kostariku sa 7:0.

Iskustva u velikim duelima ima, pa je tako upravo Hasan bio glavni arbitar prošlogodišnjeg finala azijske Lige šampiona (Al Hilal je tada pobedio Pohang Stilerse sa 2:0), a 2017. je sudio finale AFC kupa.

Asistenti na meču Srbija - Kamerun biće mu zemljaci Mohamed Alhamadi i Hasan Alhmahri, četvrti sudija biće Kinez Ma Ning, za VAR će biti zadužen Kolumbijac Nikolas Galo, kome će pomagati Huan Soto iz Venecuele, dok će za ofsajder u VAR sobi brinuti Argentinac Ezegijel Brailovski i njegov pomoćnik iz Urugvaja, Leodan Gonzalez.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Kameruna u ponedeljak od 11 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)