OVO JE SRBIJA ČEKALA: Kostić, Mitrović i Vlahović trenirali, biće spremni za Kamerun (VIDEO)

N. I.

27. 11. 2022. u 09:53

FUDBALERI Srbije vrše poslednje pripreme za drugu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kataru. Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi izveo je igrače na trening.

ОВО ЈЕ СРБИЈА ЧЕКАЛА: Костић, Митровић и Влаховић тренирали, биће спремни за Камерун (ВИДЕО)

FOTO: N. I.

Trenutno je 31 stepen i velika je vrućina. Ipak, ono što je dobro je to da će naša selekcija sutrašnji meč koji počinje u 11 sati igrati na stadionu "Al Džanub". Zanimljivo je to da će Srbija i afrička selekcija igrati meč na oko 20 stepeni zbog turbina za hlađenje koje se nalaze na obodima terena.

Ipak, ono što najviše zanima sve je stanje Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Filipa Kostića. Izveštač "Novosti" iz Katara je saopštio sjajne vesti - sva trojica su normalno trenirala.

 

Što se krilnog igrača Juventusa tiče deluje da nema nijedan problem. Takođe i Sergej Milinković Savić je trenirao, pa bi svi pomenuti igrači trebalo da budu spremni za Kamerun.

Selektor Stojković je pomno pratio uvodne trenutke zagrevanja i kondicione vežbe, što jasno govori koliki je fokus na sutrašnjoj utakmici.

Podsetimo, Srbija je prvi meč na Svetskom prvenstvu izgubila od Brazila (2:0).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)