OVO SE NIKAD DOSAD NIJE DESILO: Golman pevao himnu, pa zamenjen pre nego što je meč Svetskog prvenstva počeo

Novosti online

27. 11. 2022. u 15:40

SVETSKO prvenstvo u fudbalu je sve zanimljivije, a u Kataru se u nedelju desio nesvakidašnji detalj.

ОВО СЕ НИКАД ДОСАД НИЈЕ ДЕСИЛО: Голман певао химну, па замењен пре него што је меч Светског првенства почео

FOTO: Tanjug/AP

Jasin Bono, golman reprezentacije Maroka, sa saigračima iz startne postave izašao je na teren kako bi branio na meču protiv Belgije, otpevao himnu sa ostalima a onda - "nestao".

Tačnije, već kada je na red došlo uobičajeno fotografisanje ekipe, umesto njega (možete ga videti u dresu sa brojem 1 na gornjoj fotografiji) sa saigračima je bio Munir (golman koji je na donjoj fotografiji).

Reprezentacija Maroka pred meč sa Belgijom - Munir (golman, desno) umesto Bona / FOTO: Tanjug/AP

Misterija je potrajala dugo, sve dok sam vrlo interesantan meč Belgija - Maroko (koji možete uživo da pratite na portalu "Novosti") nije prilično odmakao.

Tada je marokanska televizija objavila da je Jasin Bono osetio vrtoglavicu pred sam početak utakmice i odmah je tražio da bude zamenjen.

Otuda se u startnoj postavi našao njegov kolega Kađui Munir, a Bono je čak ispisan iz zvaničnog protokola - i to iako je s ekipom otpevao himnu.

Pretpostavka je da je do brisanja iz protokola došlo jer je odmah odveden van stadiona, u neku od medicinskih ustanova, kako bi se utvrdio razlog za loše zdravstveno stanje.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Kameruna u ponedeljak od 11 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)