OVO JE SRBIJU ODVELO U PROPAST: Detalj koji će progoniti Piksija i "orlove"

Novosti online

28. 11. 2022. u 14:32

IMALA je Srbija sve i na kraju ostala bez ičega, ruku na srce, i bod nas ostavlja u životu, ali izgubili smo mnogo sa remijem protiv Kameruna - 3:3.

ОВО ЈЕ СРБИЈУ ОДВЕЛО У ПРОПАСТ: Детаљ који ће прогонити Пиксија и орлове

Foto: Printskrin

Kako su samo "plesali" izabranici Dragana Stojkovića krajem prvog i početkom drugog poluvremena. Delovalo je sve poput najlepše pesme, trebalo je samo da privedemo meč kraju, a onda se desila nesreća i loša reakcija "orlova".

Srpski tim je platio ceh lošim odbrambenim procenama kod oba gola Kamerunaca, u kojima je, u oba slučaja, Abubakar bio munjevit i ključan čovek preokreta i propasti našeg tima.

U akciji koja je prethodila drugom golu afričke selekcije Abubakar je gotovo bio u liniji sa Nikolom Milenkovićem, delovalo je da je u ofsajdu zbog hitrine kojom se pojavio pred golom Milinković-Savića, no VAR je pokazao da je sve bilo regularno.

Milenković je zakasnio da pomeri kopačku i da time "stopira" nalet Abubakara.

Nekoliko minuta kasnije kapitulirali smo na sličan način, ponovo posle "malog ofsajda" i ponovo je Milenković loše cenio napad Kamerunaca. Opet je Abubakar hitro napao, probio po krilu i servirao Čupo-Motingu šansu koju je ovaj iskoristio.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (14)