OVO NIJE DOBRO: Zglob veziste Srbije užasno izgleda posle meča sa Kamerunom (FOTO)

Novosti online

28. 11. 2022. u 17:19

NEĆE Srbija po dobrom pamtiti utakmicu sa Kamerunom. Rezultat nije bio onakav kakav se očekivao, ali još jedna stvar posle remija (3:3) može da brine.

ОВО НИЈЕ ДОБРО: Зглоб везисте Србије ужасно изгледа после меча са Камеруном (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Naime, vezista "orlova" Sergej Milinković Savić dobio je žestok udarac u zglob koji izgleda izgleda veoma loše posle duela sa afričkom selekcijom.

Jasno se može videti veliki otok, a i ožiljak. Ovo nije dobro i ostaje da se vidi da li će jedan od najboljih igrača naše reprezentacije biti spreman za odlučujući duel sa Švajcarskom.

Takođe, meč su ranije zbog povreda završili Miloš Veljković i Strahinja Pavlović. Sve ovo može da brine selektora Stojkovića, uz nadu da će svi stići da se oporave.

Podsetimo, utakmica Srbija - Švajcarska igra se u petak od 20 sati.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)