IZABRAN NAJGORI TIM PRVE FAZE MUNDIJALA: Nema Srba, ali tu je petostruki osvajač Zlatne lopte

Novosti online

04. 12. 2022. u 11:49

TAKMIČENjE po grupama na Mundijalu u Kataru završeno je u petak, a sada je objavljen najgori tim prve faze SP u KAtaru. Čine ga uglavnom anonimusi iz nefudbalskih nacija, ali i jedno zvučno ime, tačnije najzvučnije moguće.

ИЗАБРАН НАЈГОРИ ТИМ ПРВЕ ФАЗЕ МУНДИЈАЛА: Нема Срба, али ту је петоструки освајач Златне лопте

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin Katar, očekivano, je najzastuljeniji sa četiri igrača, po dva su dale Kostarika i Kanada, jednog Saudisjka Arabija i to su sve ekipe koje su zaustavljene u prvom krugu. 

Najgorih 11 kompletiraju jedan član reprezenacije Austrlaije koja je u subotu zaustavljena u osmini finala Mundijala i najzvučnije ime - Kristijano Ronaldo.

Portugalac je grupnu fazu SP završio sa skromnom prosečnom ocenom 6,37. S tom ocenom on je 10. najgori igrač prve faze, čak i u ovom timu najgorih ima jedan bolji od njega, desni bek Kanade Džonston.

Ronaldo je u prvoj utakmici na Mundijalu realizovao penal protiv Gane, ali to je bilo sve što je uradio i na tom meču, a u ostala dva je bio najgori pojedinac ekipe.

Najlošiji igrači prve faze su golman Katara Baršam i levo krilo Kanade Bjukenen sa prosečnom ocenom 6.10.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)