OGLASIO SE DUŠAN TADIĆ: Evo šta je kapiten rekao o učinku Srbije na Mundijalu

Novosti online

08. 12. 2022. u 08:59

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić za Mocart sport je naveo da je dobro što će Dragan Stojković Piksi ostati selektor i nakon eliminacije orlova sa Mundijala, jer je takav kontinuitet bitan našoj fudbalskoj selekciji.

ОГЛАСИО СЕ ДУШАН ТАДИЋ: Ево шта је капитен рекао о учинку Србије на Мундијалу

FOTO: FSS

Upitan je takođe da li bi voleo da se i tamo sretne sa Švajcarskom kao u Rusiji i Kataru.

- Mislim da će ovo biti prvi put posle dugo vremena da će ostati isti selektor posle nekog velikog takmičenja i to je odlično za ekipu i za sve u sistemu. A Švajcarska, voleo bih da ih izvučemo, što da ne - naveo je Tadić.

On je video i dobre stvari u igri Srbije nakon ispadanja u grupnoj fazi Svetskog prvenstva.

- Teško je dati pravu ocenu pošto je bilo i dobrih i loših stvari. Postići pet golova, najviše u našoj grupi je jako dobar podatak, ali primiti osam je jako mnogo da bi se prošlo dalje. U odnosu na prikazano i učinjeno rekao bih da se nalazimo negde na sredini što se tiče skale od jedan do pet - naglasio je Tadić.

Dušan smatra da će do "boginje" stići Francuska ili Brazil, a na konstataciju da i Pepe sa skoro 40 godina igra za Portugaliju, rekao je da se dobro fizički oseća i da "ćemo videti" što se tiče narednog Mundijala.

- Videćemo. Fizički se super osećam, uvek najviše pretrčim i brzo se oporavim, pa što se toga tiče - zadovoljan sam. Veliku zahvalnost za to dugujem svom treneru Andreji Milutinoviću, koji čini sve da se na fizičkom planu osećam odlično. Ali videćemo, hoću da igram, jer uživam u igri i da pre svega pomognem reprezentaciji i klubu, to je najbitnije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)