"ODALI" GA SAIGRAČI! Ovako je Kristijano Ronaldo reagovao kada je saznao da neće biti starter na utakmici Portugal - Švajcarska

Novosti online

08. 12. 2022. u 19:02

KRISTIJANO Ronaldo jedna je od glavnih tema po zavreštku utakmice Portugal - Švajcarska kojom je Svetsko prvenstvo u fudbalu, čiji je domaćin 2022. katar, spustilo zavesu na osminu finala.

ОДАЛИ ГА САИГРАЧИ! Овако је Кристијано Роналдо реаговао када је сазнао да неће бити стартер на утакмици Португал - Швајцарска

FOTO: Tanjug/AP

Portugal je deklasirao Švajcarsku i plasirao se  u četvrtfinale Mundijala,  ali se i dalje najviše priča o statusu koji je na tom meču imao jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Ronaldo ne samo da nije bio u startnoj postavi, već mu se to prvi put u reprezentativnom meču na velikom takmičenju dogodilo od 2008. godine.

Bilo da je selektor Fernando Santoš odlučio da najvećeg asa portugalskog fudbala ostavio na klupi zbog nešto lošijih partija u Kataru, ili zbog toga što je Ronaldo besneo kada je zamenjen u meču grupne faze, tek - danas je otkriveno kako je Kristijano reagovao kada je saznao da da neće biti u startnoj postavi.

To je otkrio njegov kolega iz nacionalne selekcije, Otavio, kada je na konferenciji za štampu upitan da li je istina da je Ronaldo zapretio odlaskom s Mundijala zbog toga što nije starter.

- Kristijano je naš kapiten čak i kada je na klupi. On je pravi kapiten ekipe, njegov primer sledimo svi, pa i kada nije na terenu. A znate šta je uradio kada je saznao da neće biti u startnoj postavi protiv Švajcarske? U svlačionici je razgovarao s nama, hrabrio nas, a pogotovo Gonsala Ramoša, koji je dobio šansu u početnih 11 umesto njega - otkrio je Otavio, dodavši: - Nikada nije rekao da bi mogao da nas ostavi.

Podsetimo, 21-godišnji Gonsalo Ramoš je postigao tri i "namestio" jedan gol u velikoj pobedi Portuala, a Ronalo je priliku dobio u 74. minutu kada je zamenio Žoaa Feliksa. Uspeo je i on da zatrese mrežu Švajcarske, ali je taj gol potom poništen zbog ofsajda.

Kristijano Ronaldo, koji je po specijalizovanom fudbalskom sajtu Transfermarkt imao najveću tržišnu vrednost početkom 2018, i to 120 miliona evra, sada je na "svega" 20 miliona a i bez kluba je.

Portugal je ću četvrtfinalu Mundijala igrati protiv Maroka, a ta, kao i sve druge mečeve Mundijala, možete pratiti uživo uz prenose na portalu "Novosti".

Raspored narednih utakmica i sve rezultate dosad odigranih na Svetskom prvenstvu 2022. u Kataru možete pogledati na ovoj stranici portala "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)