FIFA ZABORAVILA MIHAJLOVIĆA, NE I HRVAT: Heroj "vatrenih" pobedu i fantastičan gol obeležio ovako

Novosti online

17. 12. 2022. u 19:33

FUDBALERI Hrvatske savladali su u meču za treće mesto na Svetskom prvenstvu Maroko (2:1), a nakon meča heroj "kockastih" govorio je o Siniši Mihajloviću.

ФИФА ЗАБОРАВИЛА МИХАЈЛОВИЋА, НЕ И ХРВАТ: Херој ватрених победу и фантастичан гол обележио овако

FOTO: Tanjug/AP

Iako je Arsen Venger najavio da će u polufinalnom i finalnom meču Svetskog prvenstva biti odata počast Siniši Mihajloviću, to se nije dogodilo. Meč na Lusailu počeo je kao i svaki drugi, odbrojavanjem od 10, do 1.

Navijači su se pitali zbog čega je FIFA zaboravila Srbina, a brzo je upravo od Vengera stiglo i objašnjenje.

Ipak, Mislav Oršić, heroj Hrvatske, koji je u finišu prvog poluvremena postigao sjajan gol setio se Mihe.

Novinari su ga nakon meča pitali za komentar o smrti Siniše Mihajlovića, a evo kako je fudbaler Dinama iz Zagreba prokomentarisao odlazak legende.

- Želim da izrazim saučešće porodici. Veliki gubitak za sve u fudbalu. Ostavio je veliki trag, pogotovo u italijanskoj Sertiji A - odao je poštu legendarnom Siniši Mihajloviću biranim rečima Mislav Oršić, odmah posle završetka utakmice sa Marokom i osvojenog trećeg mesta na Mundijalu, preneo je Kurir.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)