ODLIČNO VEČE BOGDANOVIĆA U POBEDI ATLANTE: Sansi savladali šampiona, slavio i Memfis (VIDEO)

Novosti online

24. 05. 2021. u 07:59

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 18 poena u pobedi Atlanta hoksa nad Njujork niksima 107:105 u meču broj jedan prve runde plej-ofa Istočne konferencije.

ОДЛИЧНО ВЕЧЕ БОГДАНОВИЋА У ПОБЕДИ АТЛАНТЕ: Санси савладали шампиона, славио и Мемфис (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Bogdanović je postigao 18 poena, imao četiri skoka i po dve asistencije i krađe u svom debitantskom nastupu u plej-of fazi NBA lige.

"Bogi" je bio drugi najbolji strelac ekipe, a zajedno sa Jangom koji je postigao 32 poena i imao 10 asistencija, predvodio je "jastrebe" do bitne pobede na strani.

Najbolji u redovima Niksa bili su Burks sa 27, Rouz sa 17 i Rendl sa 15 poena.

Hoksi vode sa 1-0 u seriji, a naredni meč na programu je u noći između četvrtka i petka od 1.30 časova po našem vremenu.

Košarkaši Finiks sansa savladali su na svom parketu ekipu LA Lejkersa sa 99:90 u uvodnom meču prve runde Zapadne konferencije.

Jedno od najprijatnijih iznenađenja regularnog dela sezone - ekipa Finiks sansa, nastavlja da igra sjajnu košarku i u plej-of fazi takmičenja.

Izabranici Montija Vilijamsa odigrali su odlično u oba pravca čitav meč protiv branioca titule, tima LA Lejkersa.

Devin Buker je ubacio čak 34 poena u svom debitantskom nastupu u plej-ofu, a pomoć je imao u sjajnom Ejtonu koji je postigao 21 poen i uhvatio 16 skokova. Džonson i Bridžis postigli su po deset poena.

U redovima Lejkersa, koji su odigrali jedan od najlošijih napadačkih mečeva ove sezone,  najbolji strelci su bili Džejms sa 18, Šruder sa 14, Dejvis sa 13 i Dramond sa 12 poena.

Finiks vodi sa 1-0 u seriji protiv Lejkersa, a plasman u narednu rundu obezbediće ekipa koja prva stigne do četiri pobede.

Košarkaši Memfis grizlijsa savladali su u gostima ekipu Jutu Džeza sa 112:109 u meču prve runde plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Memfis su do pobede predvodili Bruks sa 31 i Morent sa 26 poena.

Sa druge strane istakli su se Bogdanović sa 29 i Konli sa 22.

Memfis vodi sa 1-0 u seriji, a naredni meč na programu je u noći između srede i četvrtka od 04.00 po našem vremenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)