AMERIKANAC IZAZVAO TEODOSIĆA: Hoće li naš košarkaš prihvatiti? (VIDEO)

Novosti online

24. 05. 2021. u 12:43

TAJ Loson, nekadašnji NBA košarkaš, izazvao je Miloša Teodosića da odigraju 1-na-1 u dvorani specijalizovanog košarkaškog portala „Jurohups“.

АМЕРИКАНАЦ ИЗАЗВАО ТЕОДОСИЋА: Хоће ли наш кошаркаш прихватити? (ВИДЕО)

Foto: EPA

Loson, koji igra za grčki klub Kolosos Rodos, bio je gost „Jurohupsa“ i pričao je o dolasku u Grčku, ekipi u kojoj igra, razlici između evropske i NBA košarke, a na kraju su novinari Amerikanca pitali s kim košarkašem bi voleo da odigra 1-na-1 u njihovoj dvorani.

- Voleo bih da izazovem nekoga odavde, iz Evrope. Miloš Teodosić? Da, Teodosić. Volim kako igra, tako da ga izazivam na 1-na-1 u domu 'Jurohupsa“, rekao je Loson.

Amerikanac, koji ima 33 godina, u periodu od 2011. do 2015. bio je odličan NBA košarkaš, predvodio je Denver Nagetse prosečno beleživši oko 16 poena i osam asistencija, ali posle toga nije uspeo da pronađe istu formu.

Bio je još član Hjustona, Indijane, Sakramenta i kratko Vašingtona, a od 2017. nastupao je u Kini. Ove sezone potpisao je ugovor sa Kolososom, što mu je prvi „izlet“ u Evropi.

- Još ne znam šta ću dalje. Da li ostati u Evropi ili da se vratim u Kinu... Možda da pokušam ponovo u NBA. Imam dosta opcija, videću šta ću dalje“, kazao je Taj Loson.

Ukoliko odluči da ostane u Evropi i potpiše ugovor sa nekom Evrokup ekipom, Loson će možda imati šansu da igra protiv Teodosića, s obzirom da Miloš ima ugovor sa Virtusom koji nastupa u drugom po rangu evropskom klupskom košarkaškom takmičenju.

(Sputnik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk