ATAMAN O OBRADOVIĆU: Ako ode u NBA, biće nam lakše

Novosti online

27. 05. 2021. u 16:14

TRENER Efesa Ergin Ataman je na konferenciji za medije pred početak Fajnal-fora govorio i o srpskom treneru Željku Obradoviću.

АТАМАН О ОБРАДОВИЋУ: Ако оде у НБА, биће нам лакше

FOTO: EPA

On je još jednom istakao da bivšeg trenera Fenerbahčea i svog velikog rivala vidi u NBA ligi.

Na početku je otkrio i koliko mu nedostaje sa druge strane terena, kako u Evroligi, tako i u turskoj Superligi.

- Previše. Željko je sjajna osoba, odličan trener, možda najbolji, ima odličan karakter, nedostaje nam, ali za mene bi bilo lepo, već sam rekao ranije, da ga vidim u NBA ligi u budućnosti, kao prvog trenera iz Evrolige tamo jer ljudi iz NBA dolaze u Evropu, dovode ljude, igrače i uzimaju naše i vode u NBA kao što se prošle godine desilo sa mnogo dobrih igrača. Nadam se da neko razume da takođe u Evropi postoje veliki treneri i da učestvujemo dosta u NBA košarci i želim da vidim Željka tamo. Možda će za nas biti lakše tako, da ne moramo da se takmičimo protiv njega u Evroligi, nego da ga gledamo u NBA, rekao je kroz šalu Ataman.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!