JOVANOVIĆ: Znamo šta nas čeka, Vojvodina se neće predati

Novosti online

27. 05. 2021. u 17:34

TRENER košarkaša Mege Vladimir Jovanović znao je da će utakmica protiv Vojvodine biti teška, kao i da se novosađani neće predati posle poraza u prvo utakmici.

ЈОВАНОВИЋ: Знамо шта нас чека, Војводина се неће предати

FOTO: KK Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Mega je u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Superlige Srbije savladala Vojvodinu sa 77:66 i povela je sa 1-0 u seriji, koja se igra na dve pobede.

"Vojvodina zaslužuje svaki respekt. Sastavljeni su od mladih igrača, ali i igrača koji imaju iskustvo igranja u velikim klubovima i to pokazuju cele sezone. Znao sam da će utakmica da bude teška iz dva razloga. Prvo, zbog toga što Vojvodina ima zaista dobru sezonu, a sa druge strane mi smo promenili tim na osetljivim pozicijama. Novak je na poziciji pleja zamenio Smita, a u tim su došli Milosavljević i Simanić. Svaka ovakva utakmica donosi određeni pritisak, a pojedini momci su po prvi put u ulogama da taj pritisak moraju da iznesu. Znamo šta nas čeka u Novom Sadu, Vojvodina se sigurno neće predati. Zato moramo da se odmorimo i spremimo za sva iskušenja koja nas čekaju u nastavku", rekao je Jovanović na konferenciji za medije.

Kapiten Mege Milenko Tepić je istakao da je najvažnije da je njegova ekipa pobedila.

"Najvažnije je da smo pobedili. Kao i svaka plej-of utakmica, i ova je bila dosta zahtevna. Vojvodina ima tim za respekt i ove sezone igraju sa jasnom idejom. Znaju šta hoće ii sa razlogom su bili drugi tim u KLS. Imaju dobre mlade igrače, dobru hemiju u ekipi, a meni je veoma drago što uspeli da se plasiraju u ABA 2 ligu. Mi smo malo promenili ekipu, imamo tri nova igrača i zbog toga smo možda u nekim momentima delovali manje organizovano nego što je uobičajeno. Ipak, verujem da će nam ova utakmica u Novom Sadu za koju znam da će biti veoma teška, pomoći da uhvatimo pravi ritam. Čestitke mojim saigračima, ali i ekipi Vojvodine na dobroj igri", izjavio je Tepić.

Druga utkamica igra se u Novom Sadu u subotu od 12 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!