OVAKO SE TO RADI: Niksi doživotno suspendovali navijača koji je pljunuo Janga! (FOTO)

Novosti online

27. 05. 2021. u 19:48

NjUJORK Niksi su doživotno suspendovali svog navijača. Tim gestom pokazali su da ovakvim prestupima nema mesta u košarci.

ОВАКО СЕ ТО РАДИ: Никси доживотно суспендовали навијача који је пљунуо Јанга! (ФОТО)

FOTO: AP

Sve veći je broj suspenzija za navijače koji se ponašaju kao da su pušteni sa lanca. Prvo se pojavila informacija da je suspendovan navijač koji je Rasela Vestbruka gađao hranom, a na isti potez odlučio se i Njujork. 

Niksi su doživotno suspendovali navijača iz Medison Skver Gardena, pošto je pljunuo Trea Janga u utakmici broj dva plej-ofa Istoka u NBA. Frančiza se potom oglasila saopštenjem. 

- Nakon istrage utvrdili smo da je osoba, koja nije vlasnik sezonske karte pljunula Trej Janga, a iz tog razloga, zabranjen mu je pristup Medison Skver Gardenu. Izvinjavamo se Jangu i celoj organizaciji Atlanta Hoksa zbog njegovog ponašanja koje je u potpunosti neprihvatljivo i neće biti tolerisano u našoj dvorani, sve informacije predate su nadležnim vlastima, stoji u saopštenju Niksa. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)