PARTIZAN POČEO POBEDOM: Crno-beli savladali mladost u prvom meču četvrtfinala KLS

Novosti online

27. 05. 2021. u 20:14

PARTIZAN je pobedom počeo takmičenje u KLS. Crno-beli su savladali večeras u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' ekipu Mladosti iz Zemuna rezultatom 70:50.

ПАРТИЗАН ПОЧЕО ПОБЕДОМ: Црно-бели савладали младост у првом мечу четвртфинала КЛС

FOTO: N. Paraušić

Dangubić je dobro otvorio meč, postigao pet poena, a do kraja četvrtine razigrao se i Novica Veličković koji je brzo došao do kote 10. Tim iz Humske imao je 21:14 nakon deset minuta. 

U drugoj deonici ta razlika je iznosila i 32:19 potom je usledio post crno-belih, a mladost pravi seriju 7:0, dok početkom treće četvrtine dolazi tim iz Zemunana samo poen zaostatka - 32:31. Ukupno, crno-beli su više od sedam minuta bili bez poena.

"Žutu minutu" prekinuo je Dangubić.  U poslednjoj četvrtini gosti su potpuno energetski pali, što Partizan koristi da stigne i do dvadesetak poena razlike.

Uroš Trifunović je sa 16 poena bio najefikasniji u Partizanu, Veličković i Dangubić su upisali po 12. Odličan u skoku bio je Miletić sa 12 uhvaćenih lopti, uz četiri poena. Kod gostiju najbolji Gombo sa 14 poena.

Druga utakmica igra se u subotu, kada će Mladost biti u ulozi domaćina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk