PEŠIĆ O MICIĆU: Vasa mi je veoma drag, ali mislim da ima previše ovlašćenja u Efesu

Novosti online

30. 05. 2021. u 11:41

VASILIJE Micić igraće sa Efesom finale Evrolige. Rival ekipe iz Istanbula je Barselona (danas, 20.30). O srpskom košarkašu govorio je proslavljeni trener Svetislav Pešić.

ПЕШИЋ О МИЦИЋУ: Васа ми је веома драг, али мислим да има превише овлашћења у Ефесу

Foto: N.Paraušić

Popularni "Kari" je za "Sport klub" govorio o finalnoj utakmici elitnog takmičenja. On veće šanse daje bivšem klubu - Barseloni.

Utakmica tima Ergina Atamana u polufinalu protiv CSKA bila je dosta čudna, pošto je Efes tokom većeg dela meča imao dvocifrenu prednost, a na kraju je došao do toga da strepi za pobedu. Na njihovu sreću Vil Klajburn nije pogodio trojku za trijumf "armejaca".

- Ove sezone Efes igra dosta promenljivo. U jednom momentu su se vratili na svoj najviši nivo, ali ipak mislim da ne igraju kao prošle godine. Real Madrid je ove sezone polovan tim, a oni su uspeli sve da pokvare i da se na kraju izvuku uz sreću. Utakmica sa CSKA ličila je na utakmice s Realom. Oni su se uplašili na kraju - rekao je Pešić za "Sport klub".

Micić je na toj utakmici na parketu proveo čak 36 minuta, postigao je 25 poena, uz tri skoka i šest asistencija.

- Meni je Vasa veoma drag. Doveo sam ga u Bajern, selektovao sam ga za najviši nivo, a želeo sam da ga dovedem još dok sam bio u Zvezdi, nego Miško (Ražnatović) nije pustio. Drago mi je zbog njega, zaslužio je MVP priznanje i razvio se u vrhunskog igrača. S druge strane, mislim da je dobio previše ovlašćenja u timu poput Efesa, tako talentovanom timu koji raspolaže sa mnogo napadačkih opcija. Vasa je lider, nije ga menjao Ataman, a onda je Vasa počeo da pravi greške, da uzima loše šuteve, i tu nastane problem, a Larkin je dugo sedeo na klupi - zaključio je iskusni srpski stručnjak.

Podsetimo, u meču za treće mesto igraće CSKA i Olimpija Milano od 17.30.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)