"DRUGA UTAKMICA JE BILA KLJUČ FINALNE SERIJE": Branko Lazić o sudijama, saradnji sa Radonjićem, meču protiv Budućnosti

Novosti online

30. 05. 2021. u 12:02

CRVENA zvezda suočila se sa mnogo problema tokom ove sezone, ali na kraju je uspela da je završi trijumfalno kada je u pitanju ABA lige. Crveno-beli su u finalu pobedili Budućnost sa 3:2 u seriji, a kapiten Branko Lazić govorio je o mečevima sa Podgoričanima.

ДРУГА УТАКМИЦА ЈЕ БИЛА КЉУЧ ФИНАЛНЕ СЕРИЈЕ: Бранко Лазић о судијама, сарадњи са Радоњићем, мечу против Будућности

FOTO: KK Crvena zvezda

Zvezdina desetka smatra da je drugi meč u finalnoj seriji bio ključ za konačan ishod mečeva za trofej.

- Sve smo obavili kako treba, vikend je bio za proslavu i odmor. Domaća liga je startovala i okrećemo se novim ciljvima. Druga utakmica u Beogradu je bila najteža. Na poluvremenu smo imali 14 poena prednosti, a već polovinom treće u egalu. Imali su sedam, osam poena više i to je bio problem za nas. Ipak, uspeli da se izdignemo i zabeležimo ključnu pobedu u seriji - rekao je Lazić gostujući na TV Prva.

Mnogo se pričalo o sudijskim greškama u utakmicama broj tri i četiri. Ipak, kapiten kluba sa Malog Kalemegdana ističe da se greške dešavaju.

- Nažalost, greške su sastavni deo sporta. Kako naše, tako i sudijske... Na nama je bilo da iznesemo sve do kraja, pokažemo mir i stabilnost na terenu. Da ispunimo zadatke koje pred nas stavljaju od kluba.

Lazić se povratkom Dejana Radonjića na klupu Zvezde preporodio i postao igrač kakav je bio u prvom mandatu crnogorskog stručnjaka na klupi crveno-belih. On nije hteo da kaže koja je njihova tajna.

- Ne smemo da otkrivamo neke stvari. Dugo sarađujemo, oko četiri godine u prvom mandatu, sada ponovo. Dobro poznajemo jedan drugog, znamo šta možemo da očekujemo i tu se poklapamo - naglasio je Lazić kome ugovor sa Zvezdom ističe 2022. godine.

- Imam još sledeću sezonu, pa da vidimo na kraju. Svi planovi su vezani za Zvezdu. Kada bude istekao ugovor opet će Zvezda biti u prvom planu.

Crvena zvezda sutra počinje učešće u Superligi Srbije utakmicom protiv Zlatibora u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 18 sati.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk