POHOD NA NOVU KRUNU: Posle ABA lige, Crvena zvezda želi i trofej šampiona Srbije

V. N.

31. 05. 2021. u 08:00

TRIJUMFALNO su košarkaši Crvene zvezde završili ABA ligu, petom titulom šampiona, a danas utakmicom protiv Zlatibora (18.00) kreću u pohod na novi pehar šampiona Srbije.

ПОХОД НА НОВУ КРУНУ: После АБА лиге, Црвена звезда жели и трофеј шампиона Србије

FOTO: ABA liga

Revanš je već sutra u Čajetini (18.00), a ukoliko u dva meča reše četvrtfinale, u šta niko ne sumnja, protivnik u polufinalu Superlige biće Borac, koji je takođe u dva meča bio bolji od FMP.

Za razliku od finalnih duela sa "đetićima", kada je u hali "Aleksandar Nikolić" bilo i navijača, ovog puta duel sa Zlatiborm, kako najavljuju crveno-beli, biće u praznoj dvorani.

- Okrećemo se novim obavezama u trećem takmičenju, domaćoj ligi i utakmici sa Zlatiborom. Imali smo dva dana da se odmorimo, osvežimo tokom vikenda i pripremimo za novo takmičenje koje nas čeka. Pravim pristupom trebalo bi da opravdamo ulogu favorita i zabeležimo pobedu na startu Superlige protiv ekipe Zlatibora - poručuje trener šampiona Dejan Radonjić.

Crvena zvezda je do sada, u izuzetno teškoj i zgusnutoj sezoni u kojoj je dodatno opterećenje predstavljao i veliki broj povređenih i igrača koji su imali kovid 19, već osvojila dva trofeja - Kup Radivoja Koraća i ABA ligu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk