MATOVIĆ PRED MEGU: Igramo protiv tima koji je talentovan i mlad

Novosti online

31. 05. 2021. u 12:16

IGRAMO protiv tima Mega koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije, rekao je trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović uoči početka polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

МАТОВИЋ ПРЕД МЕГУ: Играмо против тима који је талентован и млад

FOTO: KK Partizan/ABA liga

Polufinalna serija počinje sutra, kada će Mega od 20.30 sati ugostiti Partizan u hali Mega Factory, a dva tima su se ove sezone sastala dva puta u ABA ligi i oba puta su slavili crno-beli.

"Igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije, a sa Tepićem, Milosavljevićem i Simanićem, koji su u svojim karijerama osvajali ABA ligu, dobili su na iskustvu jer su to igrači koji znaju kako se igraju utakmice u plej-ofu", rekao je Matović za klupski sajt.

Trener crno-belih dodao da Trej Dreksel neće igrati do kraja sezone zbog povrede, dok su se treningu vratili Rašon Tomas i Markus Pejdž, koji su i dalje neizvesni za sutrašnji meč, kao i da do kraja sezone neće računati i na Vila Mozlija, koji se pre početka takmičenja vratio u Sjedinjene Američke Države iz privatnih razloga.

Drugi polufinalni meč je na programu 3. juna u Hali sportova Ranko Žeravica, a plasman u finale izboriće tim koji stigne do dve pobede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NE BI VOLEO DA IMAŠ POSLA SA MNOM: Marija javno podržala Milenu Radulović posle odloženog suđenja Miki Aleksiću (FOTO)