KLS: Petnaest trojki Mege protiv bledog Partizana, crno-beli poraženi u prvom polufinalnom duelu

Novosti online

01. 06. 2021. u 22:21

KOŠARKAŠI Partizana gostovali su Megi u prvom meču polufinalne serije Košarkaške lige Srbije. Domaći sastav slavio je sa 94:86, a pritom su izabranici Vlade Jovanovića ubacili 15 trojki

КЛС: Петнаест тројки Меге против бледог Партизана, црно-бели поражени у првом полуфиналном дуелу

Foto: KK Partizan/ABA

Crno-beli su imali svojih uspona i padova, ipak, jako loše su počeli večerašnji meč. Tome najbolje govori u prilog da su nakon 10 minuta igre domaći košarkaši imali veliku prednost 34:18. 

Trgnuo se Partizan u drugoj deonici. Dobili su taj period igre sa 16:28 i uspeli da se spuste na svega osam poena zaostatka. Partizan devet poena pre poluvremena poenima Jaramaza uspeva da se spusti na osam poena minusa (50:42). 

Ponovila se ponovo prva četvrtina, izabranici Vlade Jovanovića ponovo su uvećali svoju prednost na 15 poena. Pred poslednju deonicu Partizan je imao 75:60. 

Crno-beli su zaigrali znatno bolje u završnici i poslednji period dobili rezultatom 19:26, ali to im nije pomoglo da dođu do pobede već će duel u "Mega faktoriju" pripasti domaćinu 94:86. 

Najbolji u Megi bio je Malkom Kazalon sa 23 poena, jedan manje dodao je Filip Petrušev, a Dragan Milosavljević upisao je 13. Erik Mika je u Partizanu postigao 22, dok je Rade Zagorac upisao 20, a 16 poena postigao je Ognjen Jaramaz. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)