MAESTRALNI JOKIĆ PRUŽIO JOŠ JEDNU MVP PARTIJU: Nestvaran meč u Koloradu, Denver posle dva produžetka pobedio Portland (VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2021. u 07:32

FANTASTIČAN meč odigran je u Koloradu. Denver je uspeo da pobedi Portland sa 147:140 posle dva produžetka i povede sa 3:2 u seriji.

МАЕСТРАЛНИ ЈОКИЋ ПРУЖИО ЈОШ ЈЕДНУ МВП ПАРТИЈУ: Нестваран меч у Колораду, Денвер после два продужетка победио Портланд (ВИДЕО)

FOTO: AP

Ponovo je blistao Nikola Jokić. Srpski centar je odigrao još jednu MVP partiju. On je meč završio sa 38 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Odmah se vidi koliko Nagetsi drugačije izgledaju na terenu kada Jokić odigra na svom prepoznatljivon nivou.

Brutalan meč odigrao je i plejmejker Trejlblejzersa Demijen Lilard koji postigao 55 poena i na to dodao 10 asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno klubu iz Oregona da izbegne poraz.

Luda završnica viđena je u finišu utakmice. Pri rezultatu 121:118 Lilard, najbolji pojedinac na utakmici, preuzeo je odgovornost i oprobao šut za tri, pokušaj je diskutabilnim faulom sprečio Ostin, a li je najbolji igrač Portlanda iz drugog pokušaja doneo produžetak.

Na kraju je Denver uspeo da slavi i dođe na korak od plasmana u polufinale Zapadne konferencije.

Osim Jokića dobar meč za Nagetse odigrao je i Monta Moris koji je upisao 28 poena. Kod Portlanda je dobar bio Robert Kovington sa 19 poena i 11 skokova.

Šesti meč ovih rivala igra se u četvrtak, 3. juna od 22 časa.

REZULTATI:

Bruklin - Boston 123:109 (4-1 u seriji)
Denver - Portland 147:140* (3-2)
Finiks - LA Lejkers 115:85 (3-2)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S