JOKIĆ POSLE VAŽNE POBEDE: Idemo u Portland da pobedimo, moramo da pokažemo više želje i energije

Tanjug

02. 06. 2021. u 10:56

SRPSKI košarkaš Nikola Jokić još jednom maestralnmom paratijom vodio je Denver do pobede nad Portlandom 147:140 i vođstva u plej-of seriji 3-2.

ЈОКИЋ ПОСЛЕ ВАЖНЕ ПОБЕДЕ: Идемо у Портланд да победимо, морамо да покажемо више жеље и енергије

FOTO: AP

Centar Nagetsa nije mogao da ostane ravnodušan na neverovatan učinak beka Trejlblejzersa Demijana Lilarda koji postigao 55 poena od čega 12 trojki.

- Neverovatan je. Viđali smo od njega ovakve partije i ranije. On je jako talentovan i ima veliki uticaj na utakmice, pogotovo šutem za tri poena. Pogađao je teške šuteve i na svojim leđima nosio tim ceo meč. Bilo je zadovoljstvo biti na terenu i gledati sve to što radi - rekao je posle meča Jokić koji je takođe imao fantastičan učinak sa 38 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Nikola je konstatovao da su Nagetsi odigrali mnogo bolje i raznovrsnije nego neke ranije mečeve i pohvalio učinak svojih saigrača, a posebno Monteja Morisa i Majkla Portera džuniora.

- Svi su odigrali dobro. Ostin je bio dobar, Gordon je uhvatio nekoliko važnih lopti u napadu. Monte Moris je imao značajan doprinos sa klupe, pogodio je nekoliko važnih trojki u produžecima. Najbitnije je da zadržimo samopouzdanje i nastavimo da pogađamo trojke u važnim trenucima.

Naredni meč između Portlanda i Dnevera igra se u Portlandu, a Jokić je istakao da će Denver učiniti sve da izbegne sedmi meč.

- Idemo u Portland da pobedimo. Oni celu ovu seriju igraju u sličnom ritmu, mi moramo da budemo mnogo bolji, da pokažemo više energije i više želje - zaključio je Jokić.

Podsetimo, Denver bi u eventualnom polufinalu igrao protiv pobednika serije Finiks - LA Lejkers, a Sansi vode 3-2.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)