KAKVE REČI NBA ZVEZDE: Jokić je MVP, Denver može do titule

Novosti online

04. 06. 2021. u 11:12

MISLIM da je Nikola Jokić MVP. Igrao je svaku utakmice, radi sve za svoj tim. Bio je najbolji igrač u ovoj seriji, pogađao je iz svih pozicija. Čini saigrače boljim, rekao je košarkaš Portlanda Demijan Lilard nakon šestog meča prve runde NBA plej-ofa sa Denverom.

КАКВЕ РЕЧИ НБА ЗВЕЗДЕ: Јокић је МВП, Денвер може до титуле

foto: EPA

Nagetsi su nakon pobede u Oregonu obezbedili prolaz u polufinale Zapadne konferencije gde će igrati sa Feniksom.

Lilard je rekao da Denver čak može da dođe i do šampionske titule.

"Ako postoji neka sezona u kojoj bi jedan igrač poput Nikole mogao da povede tim ka tituli, onda je to ova. Jokić je sposoban za to", rekao je Lilard.

U iščekivanju nagrade za najboljeg igrača sezone u ligi, bek Portlanda je rekao da njemu ne treba "pismo" iz kancelarije NBA u Njujorku da bi saznao ko je najbolji.

"Mislim da je Nikola Jokić MVP. Igrao je svaku utakmice, radi sve za svoj tim. Bio je najbolji igrač u ovoj seriji, pogađao je iz svih pozicija. Čini saigrače boljim", rekao je Lilard.

Reči hvale je za srpskog reprezentativca je imao i trener Portlanda Teri Stoc.

"Sjajan je igrač i sve se vrti oko njega. Nadigrao nas je, zaslužio je da pobedi u seriji i odlično je obavio posao na oba kraja terena. Skidam kapu. Želim mu sve najbolje u sledećoj seriji", rekao je Stoc.

Prvi meč polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije između Denvera i Feniksa na programu je u noći između ponedeljka i utorka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)