NAJGORI PARTIZAN U 21.VEKU: Ovo se nije desilo od sezone 1997/98!

Novosti online

07. 06. 2021. u 13:34

Košarkaški klub Partizan u subotu uveče okončao je najgoru sezonu u 21. veku!

НАЈГОРИ ПАРТИЗАН У 21.ВЕКУ: Ово се није десило од сезоне 1997/98!

FOTO: KK Partizan

Crno-beli su poraženi od Mege sa 82:68 u majstorici polufinala plej-ofa Košarkaške lige Srbije i tako ostali bez još jednog finala ove sezone. 

Partizan ove sezone nije uspeo da se plasira ni u jedno finale od četiri takmičenja u kojima je učestvovao, što je nezabeležen slučaj u 21. veku.

Od 2001. godine pa do danas, u svakoj sezoni igrali su barem jedno finale. Ove su završili na 7. mestu u ABA ligi i ostali bez plej-ofa, u polufinalu Kupa Radivoja Koraća poraženi su od Crvene zvezde, u Evrokupu su ispali u drugoj rundi, dok su prvenstvo Srbije takođe okončali u polufinalu.

Poslednji put Partizan nije igrao nijedno finale u sezoni 1997/98, kada su takođe eliminisani u polufinalima Kupa i domaćeg prvenstva.

Međutim, tadašnja ekipa stigla je do fajnal-fora Evrolige, gde je poražena od Kindera i Benetona, pa je završila kao četvrtoplasirana u Evropi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)