KOŠARKAŠKA SUPER LIGA: Zvezda ima prvu meč-loptu

G. K.

11. 06. 2021. u 11:10

ŠESTU uzastopnu, a 21. ukupno domaću šampionsku titulu, košarkaši Crvene zvezde imaju priliku da osvoje večeras (20.00), ukoliko slave na gostovanju Megi u drugom meču finalne serije Superlige Srbije.

КОШАРКАШКА СУПЕР ЛИГА: Звезда има прву меч-лопту

FOTO: KK Crvena zvezda

Izabranici trenera Dejana Radonjića nemaju nijedan razlog da sumnjaju u takav epilog ukoliko ponove partiju iz prvog meča od srede uveče, u kojem su na "parčiće zdrobili" mladi sastav iz Braće Jerković (98:69).

Jedina loša strana tog ubedljivog trijumfa jeste povreda skočnog zgloba Džordana Lojda krajem treće deonice zbog čega ga, po najavama, danas neće biti u sastavu.

- Kako stvari stoje, bićemo oslabljeni u drugom meču - poručio je Radonjić na konferenciji za medije.

- Očekujemo meč u kojem će Mega dati sve od sebe da nas savlada. Ako budemo izašli na parket na pravi način i imali naš pristup igri, verujem da možemo da budemo na visokom nivou.

Za produžetak serije, mladi sastav Vlade Jovanovića će morati da odigra sa mnogo više energije i agresivnosti.

- Da li je to pristup ili koncentracija u ovakvoj atmosferi ili je u pitanju važnost meča, uglavnom, to nije bilo onako kako smo se dogovorili. Pokušaćemo da zbijemo redove i ja se nadam da ćemo večeras igrati bolje - jasan je Jovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)