ZAKAZAN RAZGOVOR SA ČELNICIMA VIRTUSA: Italijanski mediji "sele" Đorđevića u Partizan

Novosti online

13. 06. 2021. u 15:12

NISU čelnici Virtusa zadovoljni bili porazom u polufinalu Evrokupa, a iskupio se Saša Đorđević trofejom u Kupu Italije gde je sa 4:0 počišćen Armani. Iako se pisalo da bi mogao da napusti klub, sada ima zakazan razgovor sa čelnicima kluba.

ЗАКАЗАН РАЗГОВОР СА ЧЕЛНИЦИМА ВИРТУСА: Италијански медији селе Ђорђевића у Партизан

FOTO: AP

"Korijere delo Sport" nagoveštava da bi Saša Đorđević mogao da napusti Bolonju ovog leta, uprkos uspešnom završetku sezone. Ugledni list pominjao je Partizan i Uniks iz Kazanja kao eventualne alternative gde bi mogao da nastavi karijeru, pri čemu je za specijalizovani košarkaški portal Sportando potvrđeno da se neđe zaputiti ka Rusiji.

- Završili smo sa proslavom titule pre nekoliko dana, ali želimo da uživamo u plodu našeg uspeha. Sledeće nedelje ću se naći sa menadžmentom kluba, kako bih na miru porazgovarao o svemu, ali mislim da je rezultat koji smo postigli zajedno ove sezone evidentan - rekao je Đorđević.

Italijanski mediji svakako su "zagolicali" maštu navijačima Partizana. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)